lørdag den 6. februar 2016

Hvor jeg dog roder ;o))

 
For at i ikke flygter langt væk med det samme må vi hellere starte med lidt forår på sofabordet.
Jeg havde ikke lige fundet nogle forårsløg til weekenden men man kan klare sig med lidt.
Vintergækker og Erantis i et par små vaser, et lys og lidt pilegrene samlet på en bakke og så er der lidt forårsagtigt at kigge på.
 

Før Niels skulle af sted til kemo kunne vi lige nå en tur på genbrugsgården...han siger godt nok at alle mine besøg i diverse genbrug ikke hjælper på rodet og det har han nok ret i ;o))
De to gamle cigarkasser jeg fandt syntes han nu var sjove og han blev ret begejstret for min lille opstilling jeg havde lavet med dem.


Ægget er beklædt med noget brunt papir og så er der limet et billede af en engel med Liljekonvaller på. Måske ikke så påsket men engle har vi hårdt brug for i tiden.
Han kom da også hjem i godt humør...levertallet var faldet og blodprocenten fin.
 
Da han var taget af sted havde jeg hele eftermiddagen for mig selv, så jeg lod rod på køkkenbordet være rod og gik ud. Nogen gange ville jeg nu ønske at vores hus var lidt større så jeg kunne have mig et rodeværelse til alle mine 'legesager'.

Jeg gik ud i carporten og fandt nogen af mine forme frem for jeg havde fået lyst til at støbe lidt i beton. Hvis det skal blive ved med sådan at blæse er den udendørs påskepynt da nødt til at veje lidt.
Lidt rod fra eller til betyder vist ikke så meget for der ude kan der næsten ikke blive mere rodet...der må vist gøres lidt inden de første havegæster kommer. Jeg rodede jo for resten også med jord og planter, for jeg har fået den første ordre som skal sendes af sted.

Jeg var også nede og låne lidt halm hos grisene...det her er begyndelsen til gemalens fødselsdagsgave.
Hvis ellers den bliver som jeg drømmer om ser i jo nok mere til den på et tidspunkt.
 
Rod eller ej, jeg hygger mig. Nu må jeg hellere snart stå op...kan jo ikke ligge her og rode i sengen hele dagen :o))
 
Håber i også får tid til at hygge jer i weekenden.
 

11 kommentarer:

 1. Når jeg læser dit indlæg, er jeg helt glad for, at jeg ikke er så kreativ. Jeg kan godt rode uden alle de fine ting, du bruger, men du hygger dig med det, det er det vigtigste.
  God rode/hyggedag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth...i første omgang skal jeg vist i gang med vores hadejob...rengøringen :o))

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Man skal have lov til at rode. Det gør alle når de er kreative. Den ene ide tager den anden.....
  Kender det alt for godt selv. Men jeg har et rum hvor døren kan lukkes det er forskellen. Tro mig der er altid sprunget en bombe. For har ti projekter igang samtidig...
  Lige nu har du jo også behov for at få tankerne væk og det gør du i det kreative. Tro mig jeg er der også til tider. Så det er jo fantastisk at det kreative kan give os et fri rum:)
  Jeg vil sige, klø på. Det er jo fantastiske ting du udretter :)

  Rigtig dejlig søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Charlotte. Ja det er godt at få tankerne lidt væk og jeg tror såmænd gemalen godt kan lide at jeg roder med noget. I øjeblikket er det jo også mest mig der laver mad, så må jeg jo selv døje med rodet på køkkenbordet ;o))
   Også en rigtig dejlig søndag til dig.

   Slet
 4. Så fik jeg da en ny idè, jeg har nogle cigarkasser, jeg har gemt på i mange år, dem må jeg have frem i lyset. Jeg er ikke god til at smide ting ud , det kunne jo være jeg fik brug for det :-) Jeg kan godt lide dine kranse.

  God søndag til jer
  Hanne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Hanne...du hugger bare alle de ideer du kan bruge...bare dejligt hvis jeg kan inspirere andre til at bruge ting på en ny måde.

   Slet
 5. Kære Rita. Hvis du kan finde det skal bruge, så er der ikke rod i det, så har du det jeg kalder et systemestisk rod, det betyder i min verden at der er styr på rodet. Og når man er så kreativ som dig vil det automatisk komme fordi man er mit i en proces hvor du skaber. Det er min undskylding når der er lidt rod i det. Ikke negativ rod, hvor der ikke er orden i det, for det er jeg helt sikker på dig har - orden i rodet.
  Så fortsæt du bare sådan for det er som det er, og du for skabt det du gerne vil og du nyder at være i det som du kalder rod.
  Dejligt med positive tal og jeg sender en tanke engel op til jer herfra det sønderjyske :-)
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten...ser om jeg kan fange din engel når hun kommer forbi...hvor sødt af dig.

   Slet
 6. Hej Rita.Dejligt at du kan være kreativ.........det savner jeg lige nu.
  Og fine ting du har lavet.Alt kan jo bruges hvis bare man se mulighederne.
  Glad for at høre at mandens tal er fine.
  God aften Knus fra Jette der stadig maler.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette og held og lykke med maleriet...her bliver det kun til at male på æg.

   Slet