lørdag den 7. maj 2016

Bedre sent end aldrig

Jeg har været i gang med at tømme det lille drivhus for havemøbler, stauder og hvad der ellers har stået der inde i vinter. Der stod også nogle bakker med Hornvioler som skulle have været brugt i påskeboden, som jo aldrig blev til noget i år. Når jeg har haft tid til at få dem plantet ud har det regnet, blæst og haglet og så havde hverken jeg eller planterne lyst til at komme ud.
 
Nu er nogen af dem plantet i de to tønder ved indkørslen...
 
 
Andre kom i en gammel jerngryde og så fandt jeg også mine krager og skiltet så i år er det altså her ved det gamle træ at kragerne vender.
Til sidst lidt forskellige selvsåede Hornvioler fundet rundt omkring.
 
Overskriften har også en anden betydning.
Flere af jer har spurgt efter at købe af mine Påskeklokker. Nu er der lavet en list med nogen af de dobbelte som i kan bestille af. Efterhånden som jeg får bestillinger i en kommentar her under skriver jeg jeres navn ved den enkelte plante så andre kan se at den er reserveret. Som jeg også har skrevet ved listen sender jeg ikke planter før jeg åbner haven igen engang, Har i mulighed for selv ar hente skal det aftales på forhånd og jeg forbeholder mig ret til at sige nej til besøg alt efter hvordan Niels har det...håber der er forståelse for det. Send gerne sms til 51210259, hvis i vil aftale et besøg.
Hvis jeg når det laver jeg også en liste med nogen af de enkelte...det er ved at være sidste udkald at gøre det for de er så småt ved at være færdige for i år.
 
God weekend.
 
4 kommentarer:

 1. Kære Rita.
  Hornviolerne har jo heller ikke taget skade at være et sikkert sted, de har sikkert nydt det. Så nu kan de nyde solen og varmen og byde dig velkommen når du kommer hjem eller når du går i indkørslen.
  Jeg synes det er en rigtig sjov opstilling du har lavet med kragerne, hvor har du da fået fat de skønne krager - en herlig ide hvor man kan komme i godt humør af.
  Jeg håber at I har mulighed for at nyde det gode vejr og solen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kragerne har min mand fået af en gammel jæger som ikke skulle bruge dem mere. Mine havegæster har også altid moret sig over det skilt. Jo du kan tro vi skal ud og nyde solen...vi har lige lånt en kørestol så jeg kan tage Niels med ud i nærområdet. God dag til dig og Jack.

   Slet
 2. Hold nu op jeg er fuldstændig vild med dine krager og skiltet. Det tror jeg altså jeg må kopiere. Det er da den fedeste opstilling jeg har set længe. Kom sådan til at grine.
  Hvor er du bare genial Rita.

  Håber i får en god søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte...du skal være så velkommen til at kopiere alt det du vil.
   Også en god søndag til dig.

   Slet