lørdag den 21. maj 2016

Mon jeg kan kravle afsted i morgen??

I dag er der bare blevet luget ukrudt. Jeg var i haven før kl. 8 og holdt først fyraften omkring kl. 16...jeg har vist nået 10 bede. Ind imellem holder jeg selvfølgelig pauser, især for at tage mig af Bamse som jo nærmest aldrig har prøvet at være alene. Hvis han går i den del af gården jeg har indhegnet graver han huller, så han er nødt til at være lukket inde i den ene gang sammen med Samson. Han var jo fars dreng så der er hårdt for en lille hund at blive faderløs.
Her er lidt af det jeg mødte rundt i haven.
 


 
 


 
Det var så hvad i fik i dag. Jeg må vist have mig en aftenlur.
 
 


19 kommentarer:

 1. Du har så mange smukke blomster i din have! Godt at du kan finde ro og glæde i den.
  Knus Vibeke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke...ja det er godt bare at lade tankerne flyve af sted når man går i haven.

   Slet
 2. Det ser fint ud, jeg kan godt forstå Bamse savner Niels, han var der jo altid, når du nussede rundt i haven, men mon ikke han vænner sig til det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Vi savner jo alle her hjemme Niels men Bamse blev jo i den grad fars dreng. Nu har han fået en gammel kasket som han slæber rundt med og sover med i kassen når jeg er ude.

   Slet
 3. Nåee, Lille søde Bamse, det er godt samson kan babysitte når du nu skal luge. Jeg skal da lige love for du går til den. Den aftenslur den må være tiltrængt.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da godt at lille Bamse ikke er helt alene når jeg går ude. Når jeg giver ham lidt ekstra opmærksomhed ind imellem går det.

   Slet
 4. Kære Rita. Ih hvor jeg dog føler med dig, jeg er også bagud med det lugning i bedene, så det må jeg jo se at komme igennem. Det må være tomt for Bamse, men godt han har Samson til at holde selskab med. Godt du har haven der venter, hundene der giver dig masser af kærlighed og opmærksomhed, midt i at livet er helt anderledes for dig og dem. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja min have nåede da godt nok at blive godt beskidt her de sidste 14 dage, hvor jeg nærmest kun nåede det allermest nødvendige. Du kan tro jeg er glad for at jeg har hundene for ellers ville der godt nok være tomt.

   Slet
 5. Åhhhhh det lugning er ikke det bedste ved havearbejdet..... jeg er altid bagud!
  Er sikker på at du opdager muskler i dag som du ikke anede eksisterede.....

  Rigtig skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan såmænd godt lide at luge og var ikke nær så smadret som jeg havde regnet med.

   Slet
 6. Åh lille Bamse, ja han savner sikkert sin far, men godt han har dig og ikke mindst sin storebror Samson. De to kan passe på hinanden og dig.
  10 bede, ja nu ved jeg ikke hvor store de er de bede, men det var lidt af et arbejde du har været igang med - for du har jo ikke haft så meget tid til den. Men en stor tilfredsstillelse må det være når man har det gjort og samtidig også kan nyde alle de smukke blomster du viser. Haven er godt for sjælen og man kan tænke meget igennem når man er igang.
  Håber ikke at kroppen har det alt for slemt i dag.
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kroppen havde det faktisk ok i dag. Ja godt vi har hinanden mig og hundene for ellers ville der godt nok være stille her. Haven er rigtig god terapi og et godt sted at tænke gode tanker.

   Slet
 7. Godaften Rita.Så er jeg her igen .........har lidt tekniske problemer.Men godt at du fik brugt kroppen igen.For lugning kan godt være hårdt.Men også en god måde at få tankerne på afstand.Og mange dejlige planter du viser.Her er meget tørt.Har du fået noget regn?
  Dejligt at du har dine dyr til at holde dig med selskab.Godaften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage Jette. Træls med tekniske problemer. Ja det er godt at komme ud og bruge kroppen og man tænker så godt når man bare sidder og lader tankerne flyve mens man luger ukrudt.

   Slet
 8. Hvor ser det godt ud. Skønne planter i din have - det er en skøn tid lige nu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak...ja nu går det for alvor stærkt der ude i haven.

   Slet
 9. Det har sikkert været rart og sundt for dig at komme igang i haven igen. Det er en rigtig god ide at du har givet Bamse et stykke af Niels' tøj, det giver ham tryghed. Sådan en "gravhund"/"lille hjælper" er ikke så nem i en have når der skal laves noget - jeg kender det. Det er mange smukke planter du viser billeder af. Knus Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jytte. Jo det er dejligt at komme i haven men jeg glæder mig nu til at komme i gennem alle bede her første gang. Vi må jo se om Bamse nogensinde bliver gartner. Han skulle jo i gartnerlære men blev jo passe på far hund og det var han helt sikkert god til.

   Slet
 10. Hvad er det for en Geum du viser billede af?

  SvarSlet