mandag den 9. maj 2016

På tur med mor, far, Kjeld og Kirsten 
Hej med jer...hvor var jeg heldig i går, jeg fik nemlig lov at komme med på tur.
Nu tænker i sikkert, hvem er Kjeld og Kirsten..jo Kjeld er min fars lillebror og han er gift med Kirsten. De skulle komme med en ny plæneklipper til min mor og så havde de bestemt at vi skulle ud og køre en tur.
 
Mor havde fået lov at bestemme hvor vi skulle starte og ja rigtig gættet noget med blomster...det er nok derfor far kalder hende blomstertøsen.
Vi kørte til Silkeborg til en der hedder Lau som sælger blomster.
Han havde nu solgt det mest spændende men lidt fik min mor da fundet.
Må hellere prale lidt for mor var så stolt af mig. Da vi kom ud til Lau gik mor lige lidt rundt med mig i snor så jeg kunne tisse og selv om der var tusind biler og mennesker rundt om mig var jeg helt ligeglad..var det ikke flot klaret af lille mig som er vant til at være her ude på landet, hvor der er fred og ro.

Den her synes jeg er meget pæn...må hellere holde øje med hvor mor planter den for det kunne jo være jeg kunne komme til at snuppe en blomst til min far.


Selv om det var mors dag var det nu min far jeg købte en blomst til. Min far elsker Hortensia og den her var da fin. Der var bare et dumt modlys lige der hvor mor havde sat den, så billederne blev ikke så gode.
 

Så var det far der fik lov at bestemme og så kendte han et godt sted ved noget der hedder Bølling Sø...nøj hvor var der meget vand i den sø.


Jeg havde nu selv vand med og mor nåede næsten ikke at få taget et billede af mig før jeg var på vej på eventyr.

Hvor var der mange gode dufte...der havde været mange andre hunde på tur der til.

Far og de andre fik is og kaffe og jeg skulle da lige op og sidde hos far, så jeg kunne se om der var noget til mig men nej der var kun kaffe tilbage og det kan jeg ikke lide.
Øv..hvorfor havde mor ikke taget en iskold øl med. Uha sig det ikke til nogen men jeg elsker øl. Mor får tit noget hun kalder en godnatbajer og jeg er vild med at få lov at smage. Jeg er en rigtig lille ølhund siger min mor.
 
Ha' en rigtig god uge alle sammen. Mon ikke mor og storebror er klar til en tur i mindelunden...jeg er bare så klar.
 
 


6 kommentarer:

 1. Sikke en dygtig hund :-)
  Det ser ud til, at I havde en rigtig god tur og sikke et dejligt vejr.
  Også en god uge til jer, hils.

  SvarSlet
 2. Hvor er du altså bare en rigtig dygtig hund og meget heldig at komme med på tur :o) Det er altså nogle flotte planter din mor har købt.
  Næste gang må hun huske at tage en bajer med til dig.
  God tur i mindelunden og god dag.
  Potedask og kram fra Linda og Alma

  SvarSlet
 3. Ja Bamse
  Du er sørme en dygtig lille hund, godt Kjeld og Kirsten tog jer med på tur, så mor kunne få handlet lidt blomster.

  SvarSlet
 4. Ja Bamse der var du heldig sådan at komme med på tur både til en stor by med mange mennesker - så flot at du bare var ligeglad. Og så komme ud til den store sø, med det meget vand i. Godt du blev hos din mor og far, for det store vand skal man passe på hvs man da ikke er en vandhund :-) og det lyder til at du er en ølhund, så kunne mor da godt have tænkt på dig.
  jeg håber at du har fået lokket mor og storebror med på en tur i mindelunden.
  Knus og kram herfra
  Jack og Kirsten.
  Ps Jack siger at jeg skal fortælle dig Bamse at han er nogen gange ude at køre traktor med hans far, det synes han er sjovt for der er et lille sæde til ham og han kan se rigtig meget fordi traktoren er stor

  SvarSlet
 5. Tak for jeres hilsner og kommentarer. Jo jeg fik mor og storebror med i mindelunden, det er vores faste morgentur. Om aftenen er vi ovre på en mark fyldt med mælkebøtter. Så plukker mor en stor kurv fyldt med mælkebøtter til grisene mens mig og storebror fjoller rundt...så sover vi så godt bag efter siger mor. Hilsen Bamse

  SvarSlet
 6. Kære Rita. Dejligt at læse om endnu et skønt sted, at tage af sted for at se. Skønne blomster du der har fundet hos Lau. Ham Bamse tager sig da lidt friheder, sådan at få en lille "godnatbajer", men det er der da andre, som tidligere har haft stor fornøjelse af :-) Det er godt med en Bamse hund og storebror, som kan lokke dig på tur .... Rigtig god pinse til jer. Kærligst Merete

  SvarSlet