torsdag den 26. maj 2016

Glade hunde i aftensol

Når jeg kravler rundt og luger ukrudt glemmer jeg helt at tage billeder af blomsterne.
Hvis alt går vel bliver jeg færdig med første runde i morgen...håber aldrig min have bliver så beskidt igen.

Nu får i så i stedet lidt helt friske billeder fra aftenturen for lidt siden.

Lige på den anden side af vejen bag et læbælte har vi en mælkebøttemark...et stykke jord som en gang skal blive en udvidelse af kirkegården.
Ikke let at tage billeder mod solen men i får det alligevel for jeg håber i kan fornemme farten når de to banditter gir den gas.

Når jeg vender mig om kan jeg se gavlen og skorstenen på mit lille hus.
Ja ikke let at finde ud af for nu havde jeg jo lige vænnet mig til at sige vores hus, som det jo blev da vi blev gift sidste år. Måske skulle jeg blive ved med at kalde det vores hus for jeg synes jo Niels stadig er så meget til stede her.

Sådan nogle mælkebøtte frøstande er da fantastiske, men jeg vil gerne have en tordenbyge så de bliver slået af og bliver ovre på marken...ingen vestenvind her de næste dage, tak

Hundene synes i hvert fald de er fantastiske at snuse rundt i.

Lille Bamse kan næsten blive helt væk, men man kan se hvor han er for det står jo om ørerne på ham med frø.

Det er bare herligt at være en lille hund på tur med mor og storebror
 
Kan slet ikke få nok men nu er han gået omkuld...ligger klistret op mod mit lår her på sofaen og drømmer.
 
God aften til jer alle..
 
16 kommentarer:

 1. Kære Rita. Skønne billeder af glade hunde i en mælkebøtte mark, der er ikke noget skønnere end en aften gå tur med hundene. Ikke at vi lige nu har hund, men siden jeg var barn har vi haft hund, så det er blevet til mange gå ture gennem livet. Det er bare så herligt når hundene helt forsvinder i en kornmark eller græsmark, og de kun kan høres... Så flot du er kommet så langt med haven :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete...ja det var en skøn aften og heldigvis synes jeg at det går rigtig godt med at være alene og at jeg stadig kan finde glæden ved de små ting i livet som at se to glade hunde tumle sig på en mark.

   Slet
 2. Dejligt med en hundetur, de nyder det kan jeg se. Jeg synes, det er fint at blive ved at kalde det vores hus, Niels er der jo et eller andet sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi nød det vist alle 3 for det er jo herligt at se sådan et par banditter tumle rundt. Ja jeg er vist også kommet frem til at det må være vores hus og vores have også i fremtiden. Det med mit hus er nok gammel vane fra før vi blev gift for da var det dit hus og mit hus...Niels har et sommerhus, som jeg også skal se om jeg kan få solgt på et tidspunkt.

   Slet
 3. Skønne billeder af et par glade hunde på en dejlig aften med solskin - hunde elsker bare at blive lidt væk uanset om det er i kornmark eller en mælkebøttemark :) Flot, at du har nået så meget i haven allerede - er sikker på, at du nyder at give den gas derude!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda. Ja af en eller anden grund er det åbenbart spændende at blive lidt væk og så hoppe op og se hvor mor nu er. Jo du kan tro at jeg nyder at kunne komme så meget i haven som jeg kan nu.

   Slet
 4. Der er intet så dejligt som at gå tur med en hund eller to :-) Jeg har vænnet mig så meget til at gå og kigge på ét brunt og ét hvidt bagben under en logrende hale, at jeg slet ikke ser, at hunden smutter med på de fleste af billederne. Hun er jo altid med, så det skal bare se sådan ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at kunne dele sin hverdag med en firbenet ven eller to.

   Slet
 5. Det er da en rigtig dejlig hunde-lufte-mark I har der, "man" kan jo nærmest "blive helt væk" og der er sikkert mange interessante dufte af andre dyr. Hundene ser i hvert tilfælde ud til at nyde når de sådan er ude at lufte mor. Selvfølgelig bliver det ved med at være jeres hus, der har I jo haft jeres liv sammen...... og desuden bor hundene og kattene der jo også sammen med dig. Knus til dig og nussen bag ørene til dyrene. Jytte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jytte. Ja godt vi kom af sted i aftes så de kunne hoppe i mælkebøtter. Nu har marken lige fået en tur af en brakpudser her til aften, men så fløj alle frøene da ikke hjem i haven.

   Slet
 6. En super mark at have lige op af grunden..... og dog. Du må vel døje en del med mælkebøtter!!!!
  Skal da lige love for at der er mange frøstande på den mark. Flot syn..... men ville ikke ret gerne have dem med vinden ind på min grund.....
  Men kan godt forstå at hundene nyder at race rundt der og du samtidig kan se hjem til jeres hus;))))

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte. Nej jeg synes såmænd ikke det er så slemt med mælkebøtter.

   Slet
 7. hatten af for dig Rita, er du allerede Færdig med at rydde op i bedene ?
  Hvor er det en skøn mark der ligger lige op af huset,hundene ser ud til at nyde det og lille Bamse får da en masse nye dufte hele tiden.
  Masser af hilsner fra mig og Alma

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda...færdig og færdig...det bliver man vel aldrig men nu er det værste ukrudt da væk. At der så står en masse frøplanter som skulle pottes og en masse stauder som trænger til deling er jo en anden sag.

   Slet
 8. Herlige billeder af de hunde som leger i blandt alle mælkebøtterne. De to er gode til at nyde hinanden selskab, det er godt de har hinanden
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten...jo de to hygger sig sammen.

   Slet