fredag den 30. januar 2015

Vinterpynt for fattigrøve

Man behøver overhovedet ikke bruge flere hundrede kroner om ugen på løgplanter for at kunne lave en fin lille opstilling. Mon ikke det var de heftige snebyger i går som inspirerede mig til at lave en holdt helt i hvidt bare med ting fra haven og gemmerne.


Når jeg kommer op til en snepyntet have kan jeg slet ikke lade være med at tage kammeraet med, når jeg skal ud og fodre mine minigrise.Intet kan efter min mening hamle op med naturens vinterpyntning og den er helt gratis, så kom ud og nyd det.8 kommentarer:

 1. Jeg kan godt lide din hvide pynt, både ude og inde, her er der intet af den slags nu;-)
  Husk godt med tøj, for her er bidende koldt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette. Ja det er nu et sjovt lille land vi bor i rent vejrmæssigt for så langt er der jo heller ikke mellem os. God dag til dig.

   Slet
 2. Fed overskrift! Det ser rigtig fint ud med dine hvide ting - lidt af isdronningens rige!

  SvarSlet
 3. Takker. Ja de glas jeg lavede til jul blev lige brugt en gang mere for de passede nu så godt til vejret i går. Ha' en god dag.

  SvarSlet
 4. Ja, fed overskrift. Dog er jeg ikke helt enig i at det er for fattigrøve....sådan set....for det er en rigdom at kunne se/og nyde de ting i naturen som du gør. Den evne kan ikke købes for penge.

  SvarSlet
 5. Tak kære anonym. Du kan tro jeg sætter også pris på at jeg har fået den evne.

  SvarSlet
 6. Helt enig. Jeg fristes også af alle de kønne løgplanter, men de er dyre at købe, (selvom de nok ikke er nogen guldgrube for dem, der dyrker dem) og der er masser, man kan pynte med fra haven. I dag vil jeg hente forsythia - den er klar til drivning. Og også ribes buskene - de springer ud med hvide blomster, når man plukker dem nu, for farvepigmentet (og deres noget særprægede duft) er ikke dannet endnu. Vi har også et let drys sne - det lysner og pynter, så det er en fryd :-) God weekend!

  SvarSlet
 7. Også god weekend til dig Karen. Jeg lader mig da også friste ind imellem men vil også gerne vise at man sagtens kan lave lidt hygge for få midler.

  SvarSlet