fredag den 8. januar 2016

Årets første sne

Så nåede sneen også til det midtjyske men der skal nu komme noget mere før jeg vil kalde det en snestorm.
 
 

 
Nu må vi se hvad dagen i dag vil bringe. I går kl 8.30 ringede de fra sygehuset at Niels kunne blive skannet kl 15 men så skulle han nå og der over og have taget blodprøver inden kl. 10.
Så fik vi ellers lidt travlt for han var slet ikke stået op. Jeg tog med og blev sat af ved Herning Centret, så kunne jeg lige nå at finde et par ting i Hobbyforretningen. Da han skulle afsted til skanning tog jeg igen med og denne gang blev jeg sat af ved biblioteket...nåede lige at tjekke en genbrug først men fandt nu kun et par blonderester.
Snestorm jeg er så klar, masser af mad i køleskab og fryser, træpiller og brænde i skuret, havebøger og masser af kreating....så kan det kun blive så hyggeligt.
 
Tænker på jer der skal ud og køre i det...8 kommentarer:

 1. Sådan ser det også ud hos os, ikke meget snestorm over det, men det kommer måske.
  God hyggedag med havebøger og kreating.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth...det ser ud som om der er kommet et lille lag mere i nat.

   Slet
 2. Her har der ikke været storm, men der er kommet sne, ikke det store og en del er forsvundet. Men vi håber her - specielt Jack - at der kommer mere.
  Her er det også gjort klar til weekend - så hvis der skulle komme snestorm :-) så er vi klar, så den kan bare komme. Og jeg skal heldigvis ingen steder den her weekend
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt som det altid er dejligst med sne når man ved man ikke behøver komme ud i det. Du må ud og lege med Jack...det ser i hvert fald ud til at han nyder det.

   Slet
 3. Vi har ikke fået mere sne end i har, men lidt er nu også hyggeligt. Godt at være forberedt, skulle i ikke sne inde, synes jeg nu du skal tage et par dage inde alligevel, så vi kan se hvad der kommer ud af krealopperne :-)
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette og også god weekend til dig. Der skulle lige gøres lidt ren og bagefter var det sofaen og en god havebog der vandt.

   Slet
 4. Hej Rita.Godt at manden lige nåede skanningen.........den er jo ret vigtig.Men at du så lige kunne handle lidt var da kun en bonus.
  Der er vist ikke nogle af os der kommer til at sulte.........men det er nu godt at have fyldt godt op i skabene.Her faldt der en pæn slat sne i nat.Men tror ikke der kommer mere lige nu.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var godt at han fik den skanning fremskyndet men vi får først svar om en uge...al den ventetid er ikke sjov.

   Slet