onsdag den 27. januar 2016

Trepas

I går var vi på en lille tur til Viborg og på vejen hjem kørte vi som så mange gange før
over Dollerup og Hald Ege.
I Hald Ege var vi inde og se væksthusene på Trepas.
Jeg kan ikke få det til at virke med et link og har lidt travlt, så i må selv lige Google det hvis i vil vide mere om det.
Her kommer en stribe billeder.


  
Nu må jeg hellere komme op.
Ha' en god dag.
 
 


 


10 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være et spændende sted, jeg har aldrig hørt om det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et rigtig hyggeligt sted som der desværre nok ikke er så mange der kender.

   Slet
 2. Måske jeg bare skulle have kopieret Lisbeths besked:-) for det ser utrolig dejligt og frodigt ud, får mig til at tænke lidt på regnskoven, har heller aldrig hørt om stedet før, og da jeg læste overskriften tænkte jeg selvfølgelig på mad, tapas:-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt sikkert et besøg værd hvis du skulle forvilde dig på de kanter...det koster sølle 30 kr at komme ind.

   Slet
 3. Kære Rita. Sikke dog et fantastisk sted, du der har fundet. Det er skønt med den slags billeder, som viser noget helt andet og eksotisk. Der må vi hen og kigge. Engang i mellem lykkedes noget. Min mor fik for år tilbage en bananpalme til at gro så godt, at den satte en klase bananer af de små søde slags i deres udestue. Bagefter døde bananpalmen, men sjovt var det at opleve det kunne lade sig gøre her i Danmark. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et dejligt sted hvor vi har været flere gange. De har vist ikke åben alle dage så du må lige finde deres åbningstider på nettet.

   Slet
 4. Hej Rita.Dejlige billeder fra væksthuset.Og jeg har heller ikke hørt om stedet før.
  Dejligt at besøge sådan et lunt sted her om vinteren.
  Her har vi jo det dejlige huse i Botanisk have i Kbh.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er dejligt der inde bag glasset, hvor man næsten kan glemme at der er regn og rusk udenfor.

   Slet
 5. Kære Rita.
  Det ser ud som du og gemalen havde en dejlig tur der på Trepas. Dejlig med et godt skud energi at gå derinde og nyde sjældne blomster - dyr som ser meget nysgerrig ud. Jeg må indrømme at jeg heller ikke kender noget til stedet, men det ser ud til at være et spændende sted at besøge. Har de også udendørs arealer man kan se noget på. Jeg tænker hvis det er et sted man vil besøge om sommeren, så kan det være meget varmt så kan det være en fordel at kunne gå uden for og se på noget spændende der.
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var hyggeligt med en lille tur. Dyrene er meget nysgerrige..man skulle hele tiden holde øje med at man ikke trådte på de små vagtler og de små frække aber smutter rundt og holder øje med hvad man laver. De er ved at bygge til deres væksthuse og der er også lidt have udenfor og vist også lidt dyr. Ikke et kæmpe stort sted men rigtig hyggeligt.

   Slet