torsdag den 7. januar 2016

På genbrugsjagt.

Her efter jul tillader jeg mig at gøre nogen af de ting jeg holder meget af blandt andet at gå i genbrugsbutikker. Om sommeren når haven er åben og der kun er to dage om ugen hvor der ikke er åben er det begrænset hvad jeg når af den slags.
 
Den anden dag var vi alligevel i Ikast og så nåede jeg lige et par genbrugsbutikker.
Jeg har vist en svaghed for hvidt glas for denne vase smutte i hvert fald med hjem.
Jeg har puttet den ene ende af en lille batterilyskæde ned i den og så er det en gren fra min troldelærk der er sat ned i den. Det ser fantastisk ud i mørket men er næsten umuligt at gengive på et billede.
 
I går morges læste jeg så på FB om en kæmpe genbrug i Them...2.200 kvm og gemalen var straks med på en lille køretur bare han måtte sidde i bilen og høre radio mens jeg tjekkede genbrug.
Fint sted med masser af plads til tingene og pænt stillet op men jeg fik nu kun brugt 36 kr. englen, den lille runde vase, de små flaconer og den mærkelige blusetingest til venstre med masser af blonder som kan bruges til noget kreativt. På vej hjem kørte vi over Katrinedalen og Vrads og der er jo flot på alle tider af året. I Bording måtte jeg lige bruge 10 minutter på at tjekke vores lokale genbrug og hvor heldig  kan man være. I den hvide pose er der ca. 50 æg og 10 hjerter til 50 kr...så nu skal der bare laves æg.
 
Engle kan man aldrig få for mange af og jeg kan godt finde på at have dem stående næsten hele året.
De to hvide kugler har jeg tre af i forvejen men til 3 og 5 kr kunne jeg helt sikkert godt bruge et par stykker mere.
 
Den lille runde vase/flaske købte jeg fordi jeg har en der ligner. Da jeg kom hjem viste det sig at den er nøjagtig magen til bare en smule større. Elsker små glas flasker og vaser.
Synes det er så fint at samle dem på en bakke og så bare med en enkelt blomst i hver eller bare i nogen af dem. I baggrunden et par børnepudebetræk også til kreative ting.
 
Ikke det bedste billede men det skulle jo gå stærkt...men endnu et eksempel på hvorfor vores gamle kat hedder Prinsessen. Det kunne hun da lige bruge at sidde på da hun skulle vaskes.
 
Samson skulle jo også have lidt opmærksomhed og luftes, så det blev lige til et solnedgangsbillede taget oppe i mindelunden.
 
Sne har vi ikke meget af endnu men nu må vi se om det bliver til noget med den snestorm de snakker om.
 
Ha' en god dag.
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. åh ja genbrugsbutikker er spændende at besøge. Og nogen gange kan jeg se kan man være heldig med at finde fine ting. Og så til en overkommelig pris.
  Dejligt at I også i går havde en god dag med sol. Det kan man ikke ligefrem sige at det har været idag, ihvert fald ikke i det sønderjyske, her har det været gråt, gråt og tro mig gråt.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker at snuse rundt i genbrugsbutikker og nogen gange kan man være heldig at finde noget som kan bruges. I går var der også gråt her og lige nu sner det men meget fint.

   Slet
 2. Det var da dejligt at få besøgt nogle genbrugsbutikker, og fine sager du fik med hjem. Det er dejligt med nyt til kreative sysler. Er sikker på du får noget spændende ud af blonderne.
  Skøn prinsesse på blonderne.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Prinsessen har altid forstået at føre sig frem så kan jeg ikke finde på noget at bruge blonderne til kan hun helt sikkert bruge dem.

   Slet
 3. Elsker genbrugs butikker. De er så fantastiske. Lige om hjørnet er der masser af skatte. Man kan som regel altid finde et eller andet. Jeg elsker at gå på jagt i disse butikker.
  Du fik da super fine ting med hjem og nu kan du så være lidt kreativ med de skønne blonder:)
  Rigtig dejlig dag
  Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Charlotte. Ja der er som regel altid et eller andet der står og venter på at komme med hjem.

   Slet