søndag den 17. januar 2016

Små kurve

Jeg synes der er for lidt tid til at være kreativ men jeg har da været ved at prøve at lave nogle små kurve af et halvt toiletrullerør.
 
Nu hænger de på den gren som er i den nye vase jeg viste for et par dage siden.
Roserne købte jeg i Rema i fredags til 15 kr.
 
Jeg er jo ikke så meget til Roser i haven men lige den her faldt jeg for...nærmest støvet rosa med et strejf af grønt.
 
Roserne blev sat i et syltetøjsglas som er sat ned i henkogningsglasset, hvor der er limet en flacon på, så kunne lyskæden nemlig blive der og være mellem de to glas. 
Nogen af de små kurve i nærbillede.
De kan jo også bruges på juletræet til jul.

For et par dage siden havde jeg besøg af en kær haveveninde og da var vi lige en tur hos vores lokale genbrug. Jeg fandt sådan nogle rustikke æg som kom i et fint fad sammen med nogle blomster jeg også har lavet...ved ikke rigtig om de skal laves til en krans når jeg får lavet nogle flere men nu bliver de lige brugt her indtil videre. Fjerene lavede jeg sidste år.
 
Det hele står på min mormors gamle symaskine.
Lyskæden har lige fået nye batterier så på billedet kom det til at se lidt voldsomt ud men det er nu ret sødt når der ikke er ret meget andet lys tændt i stuen.
 
En lille opdatering på gemalens sygdom så bare stop her hvis du ikke gider læse med.
Sidste uge var lang og træls for vi ventede jo på svar på den skanning og vi var jo godt klar over at det nok ikke var godt fordi han var begyndt at have så frygtelig ondt et bestemt sted under det ene skulderblad. I går var vi så hos onklerne (onkologisk). Det var nu en meget meget sød kvindelig læge som vi kom ind til. Kræften er jo desværre ved at gå i udbrud igen og er så småt ved at sprede sig til knoglerne i ryggen. Allerede på fredag skal han starte på en ny kemokur...samme slags som sidst. Hun forventede da at det ville have lige så god virkning som sidst og han slap jo uden alt for mange bivirkninger, så vi er ikke helt slået ud. Nu har han fået noget ordentligt smertestillende...det var heller ikke til at holde ud at se på at han havde så ondt.
 
Ha' en god søndag rundt omkring...det er koldt der ude, men der skulle jo komme sol.
 
 
 
 
 
 


14 kommentarer:

 1. Smukke kurve - det er godt at have lidt kreativt til fingrene, når man er bekymret.
  Håber det nye kemo kan hjælpe, og at han ikke får bivirkninger.
  God bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Ja det er godt nok at have lidt at lave men sidste uge var slem at komme igennem.

   Slet
 2. Skønne nørklerier, Rita!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Sikke fine kurve, Rita. Jeg tænker, det var rart at få svar, selvom det betyder mere behandling - uvisheden er bare slet ikke god for noget. Jeg håber, det kan hjælpe ham - og rigtig godt, at gemalen er blevet ordentlig smertestillet, både for ham og dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker...ja rart at vide hvor vi står, den usikkerhed var da ved at drive os til vanvid.

   Slet
 4. Hej Rita.Søde kurve du har lavet.........og de kan jo bruges til mange ting.
  Og håber alt det bedste for din mand.Men godt at han nu er smertefri.
  God aften til jer Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette...ja det er dejligt at han ikke skal gå rundt og have så ondt.

   Slet
 5. Kære Rita Det er en fin opstilling du har fået lavet på sybordet, søde små kurve. Godt at høre omkring din mand. Det er bare en satans sygedom, jeg håber pillerne tager smerten nu og han står imod næste omgang kemo. Sender dig mine varmeste tanker. knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina for gode ønsker for min mand, jeg håber også at han kan komme rimeligt nemt om ved næste omgang kemo.

   Slet
 6. Hvor er det bare nogle fine kurve, du har lavet :) jeg bliver helt inspireret til at prøve noget lignende, for den sidste kurv til juletræet måtte efter 20 års tro tjeneste, smides ud denne jul. Også en rigtig flot opstilling du har lavet på det gamle symaskinebord - kan godt forstå, I nyder synet :)
  Godt, at din mand har fået nogle piller, der tager smerterne. Håber så meget, at kuren har en positiv effekt, og at der ikke kommer for mange bivirkninger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine søde ord Linda...ja vi håber og håber.

   Slet
 7. Kære Rita, jeg håber at det kommer til at gå godt, og jeg kan da godt forstå du er bekymret for hvem ville ikke være det. Så adspredelse er altid godt når man har meget at tænke på. Det er nogle rigtig søde små kruve du har fået lavet dig og det rigtig godt ud som de hænger der hver i sær.

  Sender mine varmeste tanker til dig og din mand.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine varme ord og tanker Kirsten. Det er rat at kunne læsse lidt af her på bloggen. Vi har valgt at være helt åbne om hvordan det går.

   Slet