torsdag den 28. januar 2016

En ny dåse til samlingenJeg er vild med gamle dåser men det er der mange andre der også er så det er sjælden jeg finder en som jeg 'har råd til'.

Den her har godt med patina/rust men det gør ikke noget...gav kun en ti'er for den så det kunne jeg da lige klare.


Jeg kan godt lide at bruge mine dåser i forskellige opstillinger og da vi også fandt 7 Hyacinter til en tyver var det jo oplagt at lave en lille forårsopstilling.
 
På den nye blå dåse er der forskellige småkageopskrifter og så havde jeg en der passede lidt i farven og er Safir ikke noget med mel, så det blev pludselig til et bage-tema.
 
Frem af gemmerne kom en gammel bageform, en kagerulle og nogle rustne udstiksforme.
Det hele blev garneret med et lys og et par æg og så er der hygge i hjørnet i stuen i nogle dage.
 
I skal da også lige se hvorfor jeg havde så travlt med at komme op i går.
Vi skulle til Fyn og hente 3450 13cm potter som jeg havde fundet på FB.
Vi bor jo lige ved siden af en kirkegård, så små potter kan jeg få alle dem af jeg gider have, men de lidt større potter er ikke så lette at finde gratis, så det er med at slå til når der er et godt tilbud.
Jeg havde jo regnet med at vi skulle lave en tur ud af det og se et eller andet undervejs, men vi havde slet ikke lyst til at komme ud af bilen i det vejr, så det blev bare en lang køretur.
I dag frister det slet ikke med at komme op...skal jo have bilen tømt, men det lyder slet ikke rart udenfor. Gå nu væk regn og blæst, nu skal jeg jo snart i gang med at dele stauder.

Jeg glemte jo at fortælle en vigtig ting omkring Trepas som jeg viste billeder fra i går.
Man kan også købe planter. Nogen gange har de mange og andre gange næsten ingen...jeg fandt en ny Begonia til min samling.
 
Hyg jer så godt i kan i regn og blæst...drømmen om forår kan ingen tage fra os.
 
 
 
 
 


 
 

12 kommentarer:

 1. Ren nostalgi med de dåser, min mor havde sådan en safir kagedåse.
  Det var godt nok noget af en samling potter, du har hentet hjem, men det var ikke vejr til at komme ud, det var synd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja nu mangler jeg da ikke potter de første par dage, men han ville kun sælge dem samlet. Tror jeg regnede ud til at jeg har givet 29 ører pr styk så det er vist ok.

   Slet
 2. Fin opstilling med hyacinterne og dåser. Dejligt at have nok potter på lager.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingeborg...ja nu har jeg vist potter nok i lang tid.

   Slet
 3. Hej Rita.Godt med mange potter.Og en god ide med at bruge en gammel dåse til blomsterne........det ser bare godt ud.Har lige købt den smukkeste azalea.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette...ja jeg synes det er sjovt at bruge de gamle dåser til noget i stedet for bare at have dem stående.

   Slet
 4. Kære Rita. Sikke da en fin kagedåse, også hyacinter som dufter noget så skønt i hele stuen. Med alle de urtepotter, bliver jeg vist nød til at køre en lille tur op til dig, og se om der ikke er noget, som hopper ind i bagagerummet på bilen :-)Kærligst Merete

  SvarSlet
 5. Tak Merete. Inden længe skal jeg i gang med at opdatere min salgsliste og så snart det bliver forår går jeg i gang med at dele en masse stauder.

  SvarSlet
 6. Kære Rita. Godt med potter - det kan du vist godt bruge mange af, så det var godt du fik en masse til samlingen.
  I morges da jeg kørte på arbejde var det fortsat mørkt,men himlen var helt klar så månen stod fuldstændig lyste der i mørket, og flere gange i dag har vi haft solskinsvejr som bare har været dejligt. Så hernede har det været skønt vejr, hvis jeg ser bort fra en enkelt eller to små byger og en vind som heldigvis kunne skubbe regnen væk fra området.
  Glæder mig til din salgsliste for så kan Merete og jeg måske køre en tur op til dig med hinandens selskab :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja et godt tilbud på potter kunne jeg ikke stå for. I er i hvert fald velkomne, hvis i får lyst til en tur nord på.

   Slet
 7. De dåser er altså ren nostalgi her, især safir dåsen som min mor også havde, tænk dig en skarn, hun har smidt den ud. Har også haft den med opskrifterne på i butikken, så fin altså. Skøn og duftende opstilling.
  Ha en dejlig dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uha hvor er der røget meget ud som nærmest er guld i dag. For få år siden var der jo ingen der kunne finde på at plante i en gammel rusten dåse. Har lige været på en rundtur i haven men ellers holder jeg mig inde og nyder duften af forår her inde.

   Slet