søndag den 10. januar 2016

Give-away 1 års fødselsdag

 

Så er det snart min tur til at holde fødselsdag på bloggen. Den 13. er det et år siden jeg lavede mit første rigtige indlæg. Det fejres med en lille give-away ... en af mine dobbelte Påskeklokker.
 
Billederne er nogen af de frøplanter der kom i blomst sidste år.

Hvilke jeg har endnu og hvilke der er solgt har jeg ikke tjek på.

Vinderen må vente til de blomstrer og så tager jeg billeder af nogle stykker

som vinderen så kan vælge en af.

resten bliver så til salg.
 

Jeg har allerede set knop i en del, så hvis ikke vinteren får dem ødelagt forventer jeg blomst i en hel del af de dobbelte.
 
For at deltage i denne give-away skal du blot kommentere på dette indlæg her på bloggen. Lodtrækningen finder sted på fødselsdagen den 13. og vinderen offentliggøres samme dag.
 
Hvis jeg ikke allerede er på din blogliste vil jeg da meget gerne der på og du må selvfølgelig også gerne fortælle om min blog og have til venner og bekendte.
På grund af gemalens sygdom bliver der nok ingen faste åbningstider i sommer, men jeg vil løbende skrive her på bloggen, hvornår der er åben.
 
Hvordan er vejret hos jer?? Her vælter det ned med tøsne.
 

22 kommentarer:

 1. Wwwwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii snart et år... Rita den her konkurrence må jeg bare deltage i. Sikke smukke påskeklokker. Jeg kender dem slet ikke men sikke de er smukke...
  Tro det eller lad være men den sarte lyserøde. Hold nu op den er smuk. Håber virkelig der kommer frø til salg af dem. Hvis jeg ikke skulle være så heldig for sikke den er smuk :)

  Rigtig fantastisk søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Du ved jeg er afhængig af påskeklokker, især på denne tid. Der er knopper i en del af dem, jeg købte hos dig sidste år, du har bare så mange flotte.
  Ja det startede med regn, nu kommer der sne her.
  God søndag indendøre

  SvarSlet
 3. Hej Rita,
  Dine Påskeklokker er meget flotte. Her går jeg også og holder øje med mine. De er dog først ved at danne blomster. Håber det bedste for jer og nogle gode dage trods svær sygdom hos din mand. Tillykke med blogfødselsdagen.

  SvarSlet
 4. Hej Rita
  Stort tillykke med den kommende fødselsdag, og en give away med påskeklokker kan jeg da slet ikke stå for.
  Håber på at blive den heldige vinder, så jeg kan få udvidet min lille samling.
  Her skiftevis regner og sner det ;)

  SvarSlet
 5. Kære Rita - stort tillykke med årsdagen! Og sikke en lækker præmie - den må gerne ende hos mig!

  SvarSlet
 6. Kære Rita
  Tillykke med årsdagen for din skønne blog! Det er jo de vidunderligste påskeklokker som du har fremtryllet og jeg drømmer om engang at komme til at eje sådan en skøn samling.
  Du er på min blog. De allerbedste ønsker for fremtiden trods jeres modgang!
  Kærlig hilsen Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet
 7. Kære Rita.
  Du kan noget med at få frø til at blive til noget. Jeg kan huske at du tidligere har vist påskeklokkeblomst men også andre. Jeg kan ikke huske navnet på dem, fordi navnet ganske enkelt ikke er til at sige eller skrive. Men de var bare så flotte med alle deres forskellige farver.
  Påskeklokkeblomst er utrolig flot, og jeg har dem også i haven, bare ikke de dobbelte mener jeg. Dem jeg har mener jeg kan huske er i de sarte creme - lyse lime farve - meget sart i farven, men de skaber glæde når de kommer. Lige nu er de i knop og farverne kan anes, så jeg håber at de ikke kommer til at lide for meget af det vejr de taler om der skal komme de næste dage - tror de var tirsdag.
  Jeg var for nogle år siden på besøg ved et stort gartneri, som dyrkede påskeklokkeblomst. Det var et meget overvældende besøg og alle de forskellige farver - enkelte og dobbelte. Det var helt vildt, men du har sikkert været der. Det er på sjælland.
  Jeg ville blive utrolig glad for at kunne byde en af dine "børn" ind i haven, men den der vinder må virkelig prise sig heldig.

  Tja vejret ... her har det regnet det meste af dagen - ikke megen regn men bare hele tiden. Og det er gråt og trist. Så det er bare dejligt med dine fine billeder af klokken :-)
  Fortsat god søndag.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu blev jeg helt betaget med de skønheder - så glemte jeg da lige at ønske dig næsten tillykke med 1 års dagen :-)
   Knus

   Slet
 8. Hej Rita.Et stor tillykke med 1 års dagen.Og vil da smadder gerne vinde en af dine smukke db. påskeklokker.
  Du har været på min liste længe.........og kan da se at jeg lige nu står øverst på din.
  Og her regner det lige så stille.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 9. Hej Rita...
  Stort tillykke med årsdagen og fødselsdagen....
  Hvor er de fine - jeg elsker påskeklokker..
  Inden længe har jeg overstået min sidste eksamen, så i år for jeg tid ti lat komme og besøge din have - og plantesalg... Jeg må holde øje med dine åbningstider...
  Her er masse af tøsne...
  God søndag aften til jer
  Kærligst Susanne

  SvarSlet
 10. Flotte påskeklokker, Og tillykke med fødselsdagen på bloggen. Kunne meget nemt finde plads til en af dine flotte dobbelte påskeklokker.Fortsat god søndag til dig.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med bloggens 1 års dag. Hvor er de smukke dine påskeklokker. Sådan en ville jeg blive meget glad for at vinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. PS. Her er det blevet tøvejr, så nu er al sneen næsten væk, og det regner indimellem. Det kan sandelig hurtigt forandre haven.

   Slet
 12. Kære Rita Stort tillykke med 1 års dagen. Du burde have advaret i starten og svage blomster sjæle kunne få hjerteflimmer. For hold da op hvilke vidunderlige påskeklokker. Jeg venter spændt på, at de kommer til salg. Jeg planlægger at tage til Jylland , håber det kan kombineres med en af dine åbningstider. De bedste tanker til din mand. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha jeg håber da ikke jeg er skyld i at nogen får hjerteproblemer. Tina kontakt mig endelig hvis du kommer til Jylland for så finder vi da ud af noget...håber da jeg kan holde åben meget af tiden men kan jo desværre ikke rigtig planlægge noget langt ud i fremtiden.

   Slet
 13. God morgen Rita:-) stort tillykke med din 1.års fødselsdag, ja husker godt der var en del sne i noget af januar-en fornøjelse at følge dig. Flot gevinst som også gerne måtte bo her. kram til dig og Nils!

  SvarSlet
 14. Tak for alle jeres kommentarer...dejligt at så mange vil være med og velkommen til nye læsere her på bloggen. Nu er jeres navne skrevet på små sedler og puttet i en fin lille skål...der er plads til flere.
  Jeg skal nok kontrollere at antal sedler passer med antal kommentarer inden gemalen udtrækker en vinder om et par dage...lige nu er Prinsessen nemlig i gang med at udtrække en vinder :o))Hun må vist bestikkes med lidt leverpostej, så hun kan holde op med den leg.

  SvarSlet
 15. Tillykke med årsdagen!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 16. Til lykke med årsdagen. En af dine fine dobbelte påskeklokker må da gerne lande her på Lolland. Mange hilsner fra Lene Ringsing

  SvarSlet
 17. Også tillykke med dagen fra mig. Det var godt du fik lavet bloggen, her er der jo masser af liv :-)
  Dine påskeklokker er bare så flotte.
  Mvh
  Lene

  SvarSlet
 18. Grattis på ettårsdagen! Vilka helt underbara julrosor! Jag har också fått några dubbla som sått sig själva. Det är extra kul.

  SvarSlet
 19. Tillykke med årsdagen.
  Er vild med dine mange fine påskeklokker.

  SvarSlet