fredag den 6. november 2015

Kringlen ... nu med pynt

Da jeg i går havde fået fyldt boden op igen, skulle jeg jo til at lege videre med kringlen.
Min veninde snakkede om en kombination af de to prøve pyntninger jeg havde lavet, så jeg smed lidt gamle grene og mos på og fordelte nogle kogler og kastanjer imellem og nogle små stjerner.
 
Sendte det her billede til hende og den blev godkendt.
 

Her er så det færdige resultat efter at det er limet på.
 
Jeg glemmer jo næsten at få taget billeder af det jeg laver, for nu ser det ud til at jeg skal til at have travlt. Da jeg var færdig med kringlen gik jeg ind men var knapt kommet ind før jeg hørte en bildør smække...op og kigge i boden og så var der solgt 3. Hmm så måtte jeg hellere lige lave en inden jeg holdt fyraften. Skulle lige hente noget Buksbom og så holdt der igen en bil ved boden og så røg der to mere. Sååå hvis ikke i hører så meget til mig er det fordi jeg står og vrider kranse.
 
Rigtig god weekend.
 
 

6 kommentarer:

 1. Den er blevet flot, det er hjertet også:-) God fornøjelse i binderiet!

  SvarSlet
 2. Hej Rita.Det er da skønt at der er gang i forretningen hos dig.Og fine ting du laver.......................er vild med din kringle og hjertet.
  Fortsat god arbejdslyst og god weekend knus Jette

  SvarSlet
 3. Kære Rita Så flotte både kringle og hjerte! Kh Tina

  SvarSlet
 4. Fine ting du binder :-)
  Meget af min fri tid går også med at binde. Der smutter også noget jævnt der ud af her hos mig, så jeg forsøger at følge med, så der hele tiden er et pænt stort udvalg i min bod. Der plejer jo at blive rigtig travlt, når vi når hen omkring 1. søndag i advent, så det er godt hvis man kan være lidt på forkant med det hele. Jeg har jo også et fuldtids job, der skal passes ;-)

  SvarSlet